Hälsingland brinner. Visor kan hjälpa.

Visvänner.
Ingen kan ha missat att Hälsingland brinner. Bara i Ljusdals kommun är det uppemot 15000 hektar som brinner. Uppslutningen bakom räddningstjänsten, polisen, försvarsmakten och alla frivilliga som kämpar mot bränderna är enorm. Men det behövs förnödenheter och det kostar pengar.

Vi kommer, i samarbete med Röda Korset att arrangera konserter hela veckan där alla intäkter går till RKs insamling. Kan och vill du vara med på en konsert på fredag kväll eller lördag på dagen, i Ljusdal? Ingen ersättning utgår givetvis och du får själv fixa spons för resan.

Du får mat och logi hemma hos oss och tillfälle att hjälpa till vid en akut krissituation. Dessutom får du spela på Ljusdals snyggaste scen. Hör av dig till mig via pm om du vill vara med. Jag kan vara svår att nå på telefon pga hög arbetsbelastning.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.