Maja Heurling

Den 26 augusti 1975 föddes Maja Heurling i en röd Renault på Brommaplan i Stockholm. 25 år senare gjorde hon tillammans med bandet Soffgrupp skivdebut med albumet Simlektioner. Uppföljaren ”Tänk om kärlek inte övervinner allt” släpptes våren 2012.

Sedan skivdebuten har Maja spelat på flera scener runt om i Sverige, bland annat på Visfestivalen på Holmön, Visfesten i Steninge och Johan Johanssons Kompledigt i Köping.

Maja Heurling är en på samma gång seriös och rolig visartist. Med klar röst och stark scennärvaro förmedlar hon sina texter. Sångerna handlar om relationer och separationer, normer och konventioner och längtan bort från desamma. Texterna är både poetiska och intelligenta. Majas sånger överraskar ofta med att sätta fingret på detaljer alla känner igen, men få lyckas fånga upp så precist.

Sedan många år arbetar hon med textskrivande med ordekvilibristen Christina Kjellsson som bollplank.

För att beställa skivan Tänk om kärlek inte övervinner allt betala in 150 kr på PG: 77 19 76-8, ange ditt namn och skicka därefter ett mail till info@majaheurling.se med namn och postadress så kommer skivan med posten.

För mer info, texter mm, se www.majaheurling.se

För lyssning: www.reverbnation.com/majaheurling

Kontakt

info@majaheurling.se

Diskografi

Simlektioner (Heurling Kulturproduktion, 2000) (Slutsåld, finns att köpa digitalt, tex via iTunes.)
Tänk om kärlek inte övervinner allt (Heurling Kulturproduktion, 2012).