Vis – SM hålls i Ljusdal

Kristi himmelsfärdshelgen ägnar vi åt visa och singer/songwriters på Unitis i Ljusdal!

I dagarna tre står visan i centrum med Finalen i Vis-SM 2019 som en av höjdpunkterna.


Dan Viktor – Nina Rosendal – Kire Ljung – Elin Lyth – Pierre Ström – Karin Johansson – Helmer Olsson – Ida Nilsson – Billey Shamrock – Louisa Vogt Westling – Jonas Plonke Eriksson – Bäckman – Emma Svensson – Daniel Östersjö – Anna Svensson – Niklas Karlsson – Triol – Jocke Rosendal, där har ni några ni kommer att få se under de konserter som hålls torsdag och lördag, flankerande Vis-SM-finalen
Vi anordnar också en låtskrivarworkshop under ledning av Janne Bäckman under torsdag och fredag, dagtid. Klart är också att finalen på Vis-SM 2019 kommer att gå av stapeln fredag kväll. Var med när Sveriges bästa visa 2019 koras. Juryn består av representanter från YrkesTrubadurernas Förening (YTF), Musikerförbundet, Riksförbundet Visan i Sverige (RVS), och Sveriges Kompositörer och Textförfattare (SKAP).

Tider: Torsdag 16-20, Fredag 16 – 20, Lördag 14 – 18.

Adress Unitis, Norra Järnvägsgatan 17, Ljusdal

Unitis är en parfymfri zon!
Unitis är en arbetsplats för personer med olika typer av funktionsvariationer. En del blir sjuka av starka dofter, därför har vi infört parfymförbud inom våra lokaler.

Arrangemanget sker i samarbete med YTF och Studiefrämjandet Ljusdal.
Mycket nöje!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.